Rosendal kai med Melderskinn. Foto Sussi Bodin
Malere, musiker og fotograf
Rosendal kai
Kunstnerspire
Marked
Utstilling med Tove Hidle
Hulda ved staffeliet
Utstilling med Lars Slettebø. Ikon
Utstillere og arrangører
Mezzosopranen Maria Malmsten og malerinnen
Kunstverkstaden og Malmangernuten
Det koselige kjøkkenet
Ung talent
Slettebø holder kurs
Keramikk av Elise Helland Hansen
Hulda med solgt maleriKort om mine erfaringer som kunststudent, kursleder og kunstnerEtter videregående års kunsthistoriestudier, kurs og kroki´ gikk jeg 1978-79 et grunnleggende og lærerikt år på KVs kunstskole i Göteborg.


1980-82 tok jeg videre utdannelse ved Hovedskous Målarskola i Göteborg.


På fritiden brukte jeg alltid skissebok og blyant på kafeer, konserter, reiser og på sofaen om kvelden. Hadde et par utstillinger på Galleri Hybris i Göteborg og en i Jönköping.


1986-89 arbeidet jeg som kursleder i tegning og maling for Arbetarnas Bildnings Förbund.Senere arbeidet jeg som kursleder for Friundervisningen i Kvinnherad, vikarierte litt i Kulturskolan og i kunsthistorie på videregående og hadde noen utstillinger, blant annet på Galleri Guddal i Rosendal 2004.I 2007-2014 leide jeg et studio i et vakkert gammelt hus i Rosendal. Samen med ett par andre kunstnere startet jeg Rosendal Kunstverkstad. Her arrangerte vi utstillinger til glede for de mange turister, og aktiviteter av forskjellige slag til glede for de lokale.


Vi hadde åpent atelier og opplevde mange inspirerende møter med besøkende på det travle turiststedet om sommeren. I løpet av disse årene arrangerte jeg flere kurs med meg som kursleder men også med innleide kunstnere som kursledere.I 2015 startet mannen min og jeg en feriegård hvor vi i tillegg til gardsbesøk, gardsferie, overnatting vil tilby kulturelle opplevinger som kurs, utstilling og musikk. Rosendal Kunstverkstad   


Mange takk til Kvinnherad kommune

som oppmuntret oss og støttet projektet.